здесь врятли кто то поможет. Поедь на ВТО (на таможню возле мясокомбината) там на месте может быть и договоришся с перевозчиками
ЛейтИнант Люклян,сколько же
лыжнЕГОВ в твоём отделении?
Шукаю роботу водієм, кат. В, С, Д, Е, чесний та без шкідливих звичок. Бажано в Івано-Франківській обл. Віталій. тел. 0993155142
Шукаю роботу для Iveco 35s11, махі. до 2 т. В Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Тернопільскій обл. 0993155142
Доброго дня шановні друзі!! Допоможіть будьласка інформацією. Де навчають і видають сертифікат міжнародного водія в Україні? І чи я можу з цим сертифікатом потім працювати на польську транспортну компанію?
Звертаюсь до Вас за допомогою до стажування на ТІR. Опит роботи водія кат.В з 2004, кат. С,Е - з 2008., з 2008 р на Мерс.спринтери.фургонС, махі. На великих машинах не їздив. В мене є можливість працювати на литовську компанію. Можна і там пройти стаж, але я хочу де кілька рейсів по можливості зробить на Україні, щоб бути більш підготовленним. Якщо хтось може взяти в рейс на стажування просьба звонити водіїв тільки Івано-Франківської обл. Василь. 0993155142.
Где ты этих пионЭров

находишь с разными именами,но с одним № телефона.