Директорам автопредприятий, разных форм собственности, менеджерам, диспетчерам, водителям, всем кто имеет какие то отношения с Банками, и кто собирается строить нормальную Страну, нормальный бизнес, с НОРМАЛЬНОЙ БАНКОВСКОЙ СИСТЕМОЙ, довести информацию о Всеукраинском митинге 19.06.2014г. в 9.00, Верховная Рада Украины. ЭТО ПРИКАЗ! Оказываем бесплатную юридическую поддержку,тел +380505249260.
Серед моїх знайомих теж є люди які потрапили в кредитну залежність (прямо як наркотична або алкогольна ) , я їх називаю
кредитні наркомани . День у них починається з того , де б позичити хоть що небудь , пофіг що , гроші їм вже давно ніхто не позичає - то вони вишукують де б солярки, запчастин взяти в борг "з відсрочкою платежу хоча б на декілька хвилин" а потім хоч трава не рости ...
Цікаво , що колись в розмові з одним з таких кредитних наркоманів який навис з своїм настирливим проханням "ну позич , будь-ласочка , ну тобі що жалко , я ж віддам, ще й могорич виставлю ..." запропонував йому заробити ту сумму грошей яку він хоче позичити - на що почув відповідь , що заробити це ж довго і напряжно а от позичити це ж набагато легше.
Якраз в 2007-2008роках був розквіт епохи кредитування , і тоді нормальним пацаном вважався той хто має мінімум 100 000долл. кредиту. Паспорт та код - кредитуйся народ.

Нормальну країну з кредитними наркоманами ми не збудуємо .
Після всих отаких "позич я віддам , чесно

", вивів для себе просте правило "
Позичай людям рівно стільки - скільки можеш викинути". Правда ду-у-у-у-у-у-же дорого заплатив за це правило .
Багато людей в нашій країні ще не мають кредитної культури, вірять в шару і
не розуміють що коли вони отримують кредит - то беруть чужі гроші і не на довго , а коли повертають - то віддають свої і на завжди...