Договорился взять догруз. Загрузка должна быть в 14.00 по договорености. Приехал на 30 минут раньше сказали жди 14.00!
14.00 сказали ещё 5 минут:
14.10 я сказал у меня горит доставка основного груза:
14.20 сейчас уже скоро сказали они:
14.30 я говорю могу ждать максимум 10 минут;
14.40 груз еще даже не начинали спускать:
14.50 я сказал ждать больше не могу, уехал.
Я еду на всех парах, чтобы успеть доставить основной груз, приехал уже закрывается все, начал просить чтобы приняли - впереди целые выходные . Товар приняли!
Я понимаю чтобы это был основной груз, но когда договариваются люди об догрузеке, просьба готовте груз вовремя!
Тут удивляться не стоит, сейчас труд перевозчика ничего не стоит, процентов 95 отправителей наплевать на такие ситуации (будто експедитор или сам закзазчик)
Они прекрасно понимают что лох всеравно найдется.Не берите дурного в голову.Забейте на это))) (Это грузоперевозки в "Уркаине" детка))) не надо брать догрузики и все будет хорошо каждый должен везти свой груз кто 20т а кто 1 или 2 тонны
Треба просто уміти працювати з консолідованими вантажами!
Для початку поділюся своїм баченням (років 12 вже вожу ВИКЛЮЧНО! , як ви тут називаєте,
"догрузІкІ")
По-перше - немає і не повинно бути такого поняття основний/неосновний вантаж"
Як писав тут Микола Віталійович, є послуга і повинна бути ціна за неї!
Все!
Крапка!
Який з вантажів є "основним", а який "другорядним ",
це визначає сам перевізник, і то тільки для власного внутрішнього користування!
По-друге - не зважаючи ні на що, ціну визначає перевізник, і тільки перевізник!
Як виняток, він може погодитись на запропоновану замовником ціну у тому випадку,
коли вона його (перевізника) влаштовує.
По-третє - якщо і робиш скидку на попутне завантаження, то не хватай з розгону,
як дурний карась примітивну наживку, а обов'язково поясни замовникові,
що цього разу (винятково через зручні обставини) ти маєш можливість повезти за таку низьку ціну!
Щоб не було такої ситуації, яку описує Володя Троценко .
І, взагалі, колись уже писалося про те, що збірні перевезення - то непогана тема,
але з нею треба вміти працювати.
Дякую за увагу!
Поїхав на "день варєнья"!