Быстрый безнал или вложение в чужой бизнес?
К примеру . Машына едет на Новосибирск,вернется через три,четыре нидели.
отправляеш документы еще дней четырнадцать ( через сем дней вернется уведомление и получатель документов случайно найдет их завалившымися за стол)плюс в семи банковских днях почемуто четыре выходных?
Такая ситуацыя знакома я думаю каждому перевозчику.
А в перевозку уже вложено 2000-2500$ на одну машыну.
Это даже не инвестицыи,это антибизнес.
В нормальном банке дивиденты наростут за это время.
Я щитаю об этом надо говорить глядиш до чегото и договоримся .
А МАТь ЧАСТЬ вещ очень хорошая и иногда очень на ремонт просится но это уже другая тема и расходы!
Ви чекаєте,а ми ні?Рахуємо:документи від перевізника прийшли через 2 тижні до нас(наші замовники оплачують по ТТН з печаткою і перевізника і нашою),я оплачую свої гроші інколи наступного дня,інколи через 2-5днів(залежно , коли прийшли документи,бо оплата в нас 1-2 рази в тиждень),відправляю документи замовнику(вони до нього йдуть 1 тиждень мінімум,ще 1-2,інколи місяць я чекаю вже СВОЇ гроші від замовника).То скажіть ,хто тут інвестор?І чи не в Ваших інтересах відправити документи якнайшвидше?Водій в будь-якому місті може вислати ТТН поштою,а не відкладати до приїзду.А ще:були у нас випадки,коли ми платили зразу в день вигрузки,перевізник клявся вислати документи.Ні рах,ні актів,ні ТТН(без яких я не отримаю грошей) досі я не бачу.Скільки часу,сил і нервів я маю витратити,щоб вмовити замовника виробити нові ТТН?А чи кожен замовник на таке піде?
Я не кажу,що всі перевізники такі.Ні є професіонали своєї справи,і люди,які вміють дотримувати свого слова.А є ... цензурних слів на них нема.Це стосується також і експедицій, і замовників.
А робити з себе жертву?Якщо усі ми рацюємо і надалі в цій сфері,значить так треба.Тож давайте починаємо зміни на краще кожен з себе.
Успіхів усім в роботі!