Пропоную у цій темі висловлювати свої побажання та пропозиції, які виникають у процесі співпраці між суб*єктами, приймаючими участь або беспосередньо виконуючими перевезення.
Намагаюсь перенести обговорення проблеми з юридичної сторінки, яка має трохи інше призначення, і, здається, непогано його виконує.
До того ж пропоную обговорювати достатньо відверто ВСІ питання взаємовідносин, не залишаючи поза увагою також морально-етичні сторони.
Вони мені здаються вартими уваги.
Навіть більше скажу, значної уваги!
Наприклад: пропонувати перевізникові оплату через 10-20-30 днів після виконання перевезення вважаю аморальним.
Не говорячи вже про однобоку вигідність такого співробітництва.
Ну і багато інших питань вважаю вартими обговорення (наприклад, умови підписання, форма та зміст заявок на перевезення і т. ін.), але на жаль поки що бракує часу...
Тому поки що до побачення.
З повагою Г. І.
По-перше висловлю свої не побаження і не пропозиції,але величезну подяку автору цієї теми -
Грігорій Іванович,дякую тобі за те,що пожертував своїм часом і авто і допоміг мені в Дніпрі з ремонтом стартера! І все це зробив оперативно і від душі.
Тепер по суті:
Пропоную перевізникам розробити СВОЮ форму і зміст заявок,а не користуватись єкспедитерськими.
Я собі почав розробляти декілька примірників,але ще не довів до досконалого стану,бо тепер доводиться самому їздити за кермом і тому бракує часу.
До перших своїх примірників заявок я ввів норму про відповідальність вантажовідправника за невірні данні про масу вантажу(перегруз),а також штрафні санкції за затримку платежів в розмірі 0.1% за кожний день просрочки.
Тепер,вважаю,треба доповнити пункт про нормованний робочий день для водія,згідно Кодекса про працю і Закону про транспорт.
Друге діло,чи будемо ми і наші колєги наполягати на виконанні цих норм перед замовником...це питання питаннь...