В мене приблизно така ж ситуація, прийняв хорошого хлопця з бусіка. Не хотів брати, бо він же не від руля. Але взяв, поки вивчив, НАВЧИВ, БО САМ ЇЖДЖУ апрйшло пів року. Почав мій ДАФ по Україні брати на круг замість 32 л 37-38 л. Терпів, терпів, бо хоч не рохуміє, але все робе,що я йому скажу, бо ж сам ще мало що розуміє. Тепер зробив 8 ходок на Польщу, то вже такий бурий став. тернопіль-Корчова 9тн розхід 28 л, корчова Познань тих самих 9 тн вже 34л розхід. кажу як же це може бути на хорощих дорогах та на польській солярці. відповідає,що на польських заправках недоливають. Ви це чули! І тепер віза в нього зроблена, трудова угода заключена і напевно,ЩО ЗАВТРА БУДУ СТАВИТИ ПИТАННЯ: ЯКЩО, ПОПРОСИТЬ ВИБАЧЕННЯ то не вижену, а якщо не буде просити(так воно напевно,що і буде) то вигоню, задрав вже чисто. Плачу йому 10% від фрахту плюс 10 баксів добових на круг.
За одні ходку на Ознань(7-8 діб) має 300 баксів плюс 70 баксів добових. До цього всього вкрав за кожну ходку ще плюс 250 баксів. Навіщо їздити в Португалію чи в Іспанію на роботу.