ну раз заказчик звонит,вот и договаривайтесь в данном случае за перерасход топлива,стрельнувшее колесо и две подушки,и все остальное что вытекает.а раз не договоритесь,сдавайте лишку гдето на склад на ответственное хранение,только подтверждайте все свои действия документами,в том числе и переговоры с заказчиком постарайтесь провести либо по факсу,либо по E-mail.хотя в большинстве случаев водители сознательно берут в тайне от хозяев перегруз,лишь-бы срубить пару сотен гривен.
сергей
Водії самі на місці договорюються з заказчиком за перегруз, тому що гроші кладуть собі в кишеню. Де коли сідаю сам за кермо і їду і бачу, як заказчик договорюється щоб узяти лишніх 2-3 тони. А один раз водій сам попався, я взяв груз з Маріуполя на Донецьк 20т за 1000гр, а він ще 3т взяв лишніх приїхав на розгрузку йому давали 300гр лишніх за перегруз. Добре що перезвонив заказчик і говорить що ми водієві платимо за перегруз, а він щось возмущається, не знаю мабуть хотів більше. А якби не перезвонив то я і незнав би що був перегруз.Так що водії на місці всьо договорюються а ми і не знаємо.