спасибо конечно, признательна- но там ограничен доступ. Прочла что дали прочесть - остальное только за деньги :-)
Если прочли полностью- расскажите, плиз!!
С уважением и наилучшими пожеланиями, Елена.
[/quote]
Шановні колеги. Відповіді на деякі актуальні запитання перевізників та експедиторів, можна знайти у газеті Бухгалтерський Тиждень, видавництва Фактор №15 від 14 квітня 2008 року. Сторінка 15.
У цих коментарах мене,як перевізника не влаштовує тільки коментар з приводу роподілу сум за нульовою ставкою (за межами державного кордону України)та 20 % (перевезення територією України) Я дотримуюсь позиції, що необхідно зробити калькуляцію витрат. Адже по Україні витрати становлять в основному тільки вартісь палива, паркування, частини зп, добові, та придбання дозволу,тобто основні витрати - це витрати по перетині кордону (зелена карта, дороги,мости, добові і т.д.,)та паливо, яке витрачено, згідно пройденого км., а ці витрати становлять на багато більше, ніж витрати по Україні, і тому, суму фрахту не слід ділити по пройденому км.
Р.S. якщо не знайдете цей номер газети, телефонуйте 80373524747, або 80509191899, я перешлю факсом ці листи. З повагою та найкращими побажаннями Діна Іллівна.