Справді,дивно...А Ви ніколи не задумувались над тим,що в магазині,купуючи хліб,Вам потрібно заплатити одразу ж...,також,замовляючи любу послугу, Ви мусите за неї заплатити одразу ж. Купуючи імпорт,наші бізнесмени мають заплатити наперед,якщо оплата не поступила,машину не вантажать...і тільки на ринку автоперевезень існує безпроцентний, "долгоиграющий" кредит. "После получения оригиналов документов 14 банковских дней получите оплату" каже мені вчерашня студентка медовим голосочком...бо так навчив її шеф,у якого великі амбіції і купа кредитів. Тільки після вивантаження починається все саме цікаве.Перевізник повністтю залежить від того,хто має заплатити. "Хочу дам,хочу ні,хочу дулю,хочу дві" А,може,почнете з себе і перестанете їздити у кредит? Документи? Запросто..поки машина закордоном вантажиться,документи підготувати,при розвиненій мережі пошти-нема проблем отримати їх в любій точці родіни, чому б не проплатити одразу без 500-1000грн,залишених на документи? Ан,ні-ні,так не цікаво. "На дурака не нужен нож,ему немножко подпоешь и делай с ним,что хошь...ему с три короба наврешь и делай с ним что хошь..." Пора замислюватись,пардон!