Привіт усім!!! Цікава назва теми???

Мене звати Віталій, я вже майже рік гортаю сторінки форуму,хоча зареєструвався порівняно не давно.Ця тема зовсім не буде зтосуватись транспортних перевезень, чи розборок між опонентами. Мені хотілосяб започаткувати тему, яка , я упевнений, не залишить байдужим нікого
.
Щож, не судіть строго,я розпочинаю:
І так " Путь к серцу мужчины лежит черес ево желудок. "
??? До чого це я ?
ТЕМА К У Л І Н А Р Н А!!!

Шановні друзі, ми усі вмієм працювати, хтось каще, хтось гірше,а як ми відпочиваємо? на цій гілці я хотів би поділитись своїми не значними кулінарними витівками, можливо знайдуться охочі підтримати моє починання, і теж доєднають свої "секрети кулінарії ", які ми зможемо опробувати на вихідних.
Отже готуємо для друзів, коханих, для душі.....
Сьогодні у меню:
1.Картопля запечена по селянські.
2.Шампіньйони під соусом.
3.І звичайно, Ваша улюблена марка.
Розпочинаємо із останього блюда: пляшечку Вашої улюбленї марки ставимо до морозильної камери нехай остине.
Берем картоплю середніх розмірів, з розрахунку 3-4 картоплини на одну душу, добряче її відмиваємо, можна застусувати металевий йожик, яким за звичай чистять пательні(сковородки), опісля картоплю розрізаєм навпіл по довжині ( шкірку не чистим ) та за допомогою гострого кінчика ножа проколюємо її з внутрішнього боку по всій площині зрізу. Після цього, солим,перчим,викладаєм картоплю на дечку (протвінь), змащену олією, зрізом до гори ,а шкіркою до низу.Берем часник, вибираєм крупні зубці, чистим та розрізаєм їх навпіл по довжині та кладемо по центру картоплі, з верху на часник кладем пластинку солоного сала і усе це пришпиляєм до картоплі дерев"яною шпажкою ( добре підходять зубочистки ).Ставимо протвінь у добре розігріту духовку, і на середньому вогні(~180-200 градусів) запікаємо до готовності. До речі, хто не споживає часнику, то його можна замінити кружельцем цибульки.
Поки картопля готується, а хвилин за 30 кухню почне наповнювати такий аромат....., ми готуємо гриби.
Отже гриби у кількості 200-250 грам, вибирати за звичай бажано середніх розмірів, із не дуже довгою ніжкою,очищаєм, та нарізаєм пластинками завтовшки 0,5 сантиметра і викладаємо на мілку широку тарілку у один шар. Берем 150-200 грам хорошого жирного майонезу, бажано 78%го,до нього додаєм сік половинки лимону, чорний перчик за смаком та 3-4 зубчики часнику роздавлених на часнико-давці. Усе це вимішуємо та отриманим соусом добре змащуєм кожну пластинку гриба, так можна гриби викладати у декілька слоїв у вигляді торта, а зверху прикрасити зелениною.Доречі, цей рецепт сирих шампіньйонів вже випробований і на хворих на підшлункову, почуваються дуже добре
У мене цей салат гості зїдають митєво, доводиться відразу робити декілька тарілок
Ну що ж, салат вже готовий, картопля пахне так, що сусіди язики проковтнули, час і до столу!!! Ставим на стіл грибочки, картоплю, яка знизу пропиклась до хрусту, вкрилася рум"яною скоринкою, пахне часничком та запечиним салом-м-м-м-м-м-м, Стоп!стоп! Ану мерщій до холодильника! Дістаєм пляшечку Вашої улюбленої, а вона митєво вкривається інеєм, просто супер, наливаємо по першій, а вона тягнеться наче мед, і склянка теж починає вкриватися росою..... все, все, час, годі гріти, по першій,
і......УСІМ С М А Ч Н О Г О!!!
.
З повагою Віталій.