За три роки роботи на цій роботі я засвоїла одну аксіому:ті перевізники які мають 5-ти або 10-ти тонки хочуть їздити по ціні 30-ти тонки,І НІЯК АЖ НЕ МЕНШЕ.У мене є дві 10-тонки і їду я по 3-3.50 аж бігом.В мене питання Хто ж бере ці "принизливі" грузи якщо всі їдуть аж по 5 грн.Так я їду по цій ставці і не беру грузи,що по 1 грн?
Нарешті слова достойні поваги... І я думаю що всі власники 10т машин які не живуть мріями зімною погодяться. Зараз по 3- 3,50 грн, це нормальний фрахт, принаймні для мене (який ще треба пошукати!!!!! Бо з теперішніх замовників мало хто платить навіть такі гроші... ).
Є винятки але дуже рідко.....
И правильно делаете, и не слушайте этих балаболов, они тут много чего наговорят! Чувствуется что Вы умеете считать, а это в нашем деле самое главное!
Давайте вместе им объясним, что Вы правы.
Итак средняя ставка 3.25 - 1.2 на топливо - 0.35 зарплата - 0.6 на резину, ремонт, налоги, тех.осмотр и т.д. и получаем 1.1 грн с км!
Относительно живой металлолом грузоподъемностью 10 т стоит около 35000 у.е.
35000*7.7=269500 грн.
269500/1.1=245000 км
Итого через 245000 км пробега автомобиля при условии что мы не кушаем, не одеваемся, не даем детям на мороженное не платим комунальные платежи и самое главное - не попадаем на крупный ремонт, можно купить следующий металлолом!
И кто с нами поспорит?
Олег.