У Голландцев дороги как стекло, и пьяные по дорогам не ходят, и бабки автостраду не пербегают, и колеса наверенные не варяются посреди дороги ( точнее то что от них осталось)
Едешь ты со своим Весомом или на новогодней елке, ослепляешь, а я вместо того чтоб сосредоточиться на обьезде очередной ямы вынужден щюрится и прикрывать глаза от твоих прожекторов мать твою за ногу
И если очередная пьяная рожа или велосипдист внезапно окажутся там где их быть не должно, я будучи ослепленным их собью
В этом будет виновата та сволочь что меня ослепила, а я останусь расхлебывать это де...мо
И возможно даже на очень долгий долгий срок
Згоден , самого напрягають ці любітєлі ксенона . Понаставляють всякої фігні - і такі раденькі шо ... .
А те що вони водіям які рухаються на зустріч очі вирізають - це їх не цікавить. Тільки починає хтось очі вирізати - зразу дальнім йому допомагаю .
В випадку з Весемом очі ніхто нікому не вирізає . Там стоять лампочки Н4 , вони є штатними на Магнумах, Манах і ще на багатьох вантажівках . Виробником вони встановлюються на висоті від землі 1м- 1.5м.
Я ж встановив їх на висоті 0.4м-0.5 від землі. і їх промені дивляться в землю . На відстані 20м. промені ближнього світла повністтю уходять в землю .
Тобто чисто теоритично щоб ці фари когось засліпили - то посадка цього когось повинна бути розміщена так щоб його очі знаходились на відстані хоча-б 0.4м-0.5 від землі.
Така посадка є хіба що у пілотів болідів які буруть участь в змаганнях Формули -1 .
Тому можу стверджувати що даний варіант освітлення засліплює водія зустрічного авто не більше ніж проїжджаючий легковик із штатною оптікою.