Добрый день. Помогите открыть лицензию на международные грузоперевозки. Находимся в Киеве, 097-948-87-86 Александр
Як і, практично уся "продукція" ця Постанова КМУ є наскрізь пронизаною корупційною складовою і створена виключно для викачування грошей з нас перевізників. Хто уважно читав даний "опус" звернув увагу, що вимоги ст.7,п.2, "Ліцензійних умов" щодо оформлення реєстраційних документів на ТЗ В И К Л Ю Ч Н О на ліцензіанта мають таку собі приписочку,що "Коли передбачено законодавством". Ось тут і криється уся сіль!!!
На мій запит на отримання публічної інформації у "Укртрансбезпеку" ще 16 березня 2016 року відповіді я не отримав до сих пір !!! Але це не заважає "Укртрансбезпеці" вважати, що вони і тільки вони мають право ц3е вимагати. Я особисто рахую, що ліцензія - це право СПД на провадження певних видів підприємницької діяльності. А вимоги "Укртрансбезпеки" знову стосуються виключно належності автомобіля. Їх дебцльні відповіді зводяться до одного - щоб були підстави та документи притягати ліцензіанта до відповідальності при 1) керуванні водієм у нетверезому стані 2) при порушенні вимог часового контролю режиму праці 3) при скоєнні ДТП
А навіщо ж тоді поліція, суди, які зобовязані встановити винного у вищеперерахованих випадках порушення чинного законодавства. При цьому у водія ж є на руках копія ліцензії ( не забуваєм, що тепер уже ліцензійної картки на автомобіль немає !!!)
На моє запитання, що я вписаний у техпаспорті як особа, що має право К О Р И С Т У В А Н Н Я (не путати з управлінням) і маю право використовувати даний автомобіль у підприємницькій діяльності нагло сміються. Хоча вимоги господарського коденксу говорять, що право користування надає користувачу право отримувати від цих дій (користування) З И С К, тобто підприємницьку діяльність.
Я запропнував їм оформити ліцензію на вантажопасажирський автомобіль Фолькс-Кадді (до 600кг вантажу), яким я возмв 1,5 року дані вантажі. "Укртрансбезпека "говорить, що "лвцензія ж на вантажні перевезення, а Ваш автомобіль В А Н Т А Ж О П А С А Ж И Р С Ь К И Й " Придурки, запутались у базових поняттях. По їх логіці і мій другий автомобіль Спрінтер заг. вагою 3500уг і категорівєю "В" теж не є вантажним. Повні придурки !!!!
Також не прописані подальші дії, якщо Ви отримали,наприклад, ліцензію на 5 авто, а чероез місяць докупили ще оджне авто. Логіка каже, що Ви уже маєте Ліцензію (право), а по їх логіці якось знову треба щось робити чи доводити потім податковій про відсутність у їх списках "Дозволених автомобілів". Повна дурня, ліцензійні умови сирі і незрозумілі.
Коротше кажучи напенвно,що буду судитися з тими діячами з "Укртрансбезпеки" Хто має свою думку чи може трохи ліпше розумвє законодавство поділіться джумками.