Важко уніфікувати написання телефонних номерів в Україні по різних регіонах. Ви пропонуєте у варіанті Луганська де код 0642, чи інших міст з аналогічними номерами. Але по іншому це виглядає, для прикладу, в Києві де код міста 044, чи для прикладу в Косові, де код району 03478 або 034 78. І я останні тижні безуспішно борюся з Вами, тому що (0347)844584 не вважаю за вірний. Адже цифра "034" є індексом Івано-Франківської області, а цифра "78" є індексом Косівського району і вона не повинна бути розділена.
Далі. В щоденному багатогодинному користуванні важко читати номери без пробілів, дужок чи дефісів, тому що все в цьому варанті зливається в суцільний рядок і потрібно надзвичайно напружувати очі для прочитання, від чого перевтомлюється зір, котрий і без цього виснажується при роботі з монітором взагалі.
Неможливо не погодитись з тими, хто набирає номер тел. через компютер, їм дійсно зручно, щоб номер був без пробілів, але в такому разі (що особливо хочу підкреслити) його треба друкувати і без дужок та дефісів.
Прийде час і наші телекомунікаційні компанії дійдуть до універсального варінту телефонних номерів - таке недавніми роками відбулось, скажімо, в Польщі та Чехії. Не претендую на абсолютну істину, але мені найзручніше прочитувати номери в варіанті такому: 034 78 445 84, 067 372 32 91. Код країни не думаю що відіграє значну роль.
І, звичайно, хочу подякувати адміністрації сайту за те, що питання цього характеру виносяться на обговорення користувачів.
Исправили вам телефон как вы сказали.
А разбитие телефонов на части с помощью тире настраивается в "Моих настройках"
Включил вам это разбитие.
С уважением Дмитрий
"Ларди-Транс"