поломало лопатки помпи, потрібно поміняти помпу, і все буде гаразд
поломало лопатки помпи, потрібно поміняти помпу, і все буде гаразд
перестав показувати рівень палива нижче четверті, перетерлися доріжки на платі тій що у баці, хто стикався з цією проблемою, як можна її вирішити???
d\в мене не було але коли купляв то стабілізатор був підігнутий, я дума що тому косить, купив новий кабіну всеодно косить і його рве, а особливо пасажирську сторону
Всім доброго дня!
Хто підкаже постійно рве стабілізатор кабіни, і кабіну косить в сторону пасажира, неможем зрозуміти в чім справа.
Збільшився рівень масла в моторі, тосол не попав підозра на паливо, куда і яким шляхом хто стикався з таким???
Кто подскажет где можна протестировать полуприцеп на дыагностике, перестал работать АБС, датчики на калесах робочие, а тормоза не работают как должны, очень жостко ловят колеса, прицеп Фрюхаф (француз),буда благодарен за любую подсказку
Доброго дня!
хто підкаже де можна перезаправити або зримонтувати вісомуфту???
Вельми вдячний.
дякую всім за дискусію, дійсно вийшов з ладу кран що стоїть на коробці.
тема для роздумів знатокам:
Поміняли чотирьох контурний кран і перестали включатися повишені, (не верхній ряд а половинки) у кого може було щось подібне або хтось знає у чому справа, буду радий почути варіанти рішення цієї проблеми!
Зайшла машина на стоянку а виїхати вже не змогла.
Компресор не дає признаків життя, хто може підказати вислухаю всі варіанти
Пікажіть може хто стикався, пропали нижній ряд передач, на клапані напруга є, клапан коли фішку витягуєм і вставляєм клацає, а нижній ряд не включаєтся???
хто стикався з таким відгукнітся???