Фортуна Транс, вони ж Бурбан Василь не платять!!!!!!!ОБЕРЕЖНО!!!!!!
Куплю дозвіл Євро 3 на Польшу,пропонуйте,ціну обговоримо!!!!!!0984652565
Для ФОП ШАБАРОВСЬКА О.,Як вам не соромно писати дурниці?Ви особисто телефонували мені,і просили анулювати негативний відгук!Тому,що він заважає Вам працювати,для компаніі,котра з Ваших слів по телефону, здійснює масу перевезень не оплатити вчасне перевезення ,як для мене,як мінімум недостойно!!!!Документи були отримані вчасно,по ставці було обумовлено,їдемо по такій ціні при терміні оплати в 3 банківські дні!ЗАЯВКА ПІДПИСАНА ВАМИ!!!!Не додивилась Ваша працівниця помилки,чомусь 23 вересня,а не 7 коли отримала????Ваша відпустка мене зовсім не цікавить,плюс до того в Вас на рахунку не було коштів довгий час,це мені казала Ваша працівниця!При потребі можу надати переписку по ел.почті,і звичайно заявку!!!!
ВСІМ УВАГА!!!!ОБЕРЕЖНО!!!!Фірма ECL Sp.z.o.o.,котра зареєстрована в Польщі,м.Жешів,проводить діяльність на Україні під різними ФОПами,ми маємо заявку від ФОП Шабаровська О.А,НЕ ПЛАТЯТЬ!!!!!!Директор завжди в Європі,логіст,як не в лікарні,то не знає,шо відповісти!!!!! АФЕРИСТИ!!!!!!!
Везли пиво зі Львова в Польщу,Карлсберг.На заводі вантажать паллети,де нижні ящики вже чуть просівші.В процесі доїзду до місця розвантаження просівших ящиків стає набагато більше.,за які польська фірма збриває гроші.Хочете везти безкоштовно - вперед з КАРЛСБЕРГОМ!!!!!
Будьте обережні!!!ФОП ГРИЩЕНКО А.А. виставляють вантаж Львів-Катовіце-ВОНИ,ЯК ВАНТАЖОВІДПРАВНИКИ! БРЕХНЯ!!!! Вантажать машину обіцяють софт по завантаженню,а потім починається...Власник на нараді,потім в Польщі,потім проблема з грошима.В результаті простояли в Катовіцах 4 доби,бо без оплати не розвантажувались,фактичний власник-ОЛЕКСАНДР-заплатив нам по 100 гр.простою на територіі Польщі.А Наталія заявки не дає,ви за готівку ніби,то,відклик написати не можете,о ТО І ВОЗІТЬ КОМУ ЗАПЛАТЯТЬ,КОМУ НІ!!!!
Хочу предупредить еще об одних аферистах!ФИРМА-ЛИГА г.Ровно диспетчер ОКСАНА!Каждое слово-вранье,заявки не могу сделать-болен ребенок,конфликтную ситуацию с перегрузом не могу,заказчик вне зоны.Оплатить не могу,ни чего не знаю.Грузополучатели КАВКАЗЦЫ,хамлят-не доплачивают!!!!
БУдьте дуже обережні коли берете завантаження в ЧП Ліга Оксана-м.Ровно.Маршрут-Сандомир Польша-Копані-Україна.АФЕРИСТКА!!!!