Я особисто працював то просив у них нал. там на місці розраховувались Лера через Кирпидон. оставсь задоволений.Правда довго вигружають
Я особисто працював то просив у них нал. там на місці розраховувались Лера через Кирпидон. оставсь задоволений.Правда довго вигружають
Якщо знаєш як правильно розташувать вантаж то і 24 пройде а як не вмієш то УМНІЧАТЬ будеш тут і указувать кому скільки брать . бо ти як 21.5 більш незнаеш куда положить в кабіну на спальник
Не тільки западні ай Одеськи контейнера стабільно за копейки їдуть,ну всьому свій час....
Ребята осуществляются сейчас перевозки на Азейбаржан ,кто кудой едет ,и сколько денег на викинуть на проезд!!!!! ,я новачок примером На Гяджу дают 2500доларов сколько из них останется .Спасибо
Посоветуйте добру карту по Україні на навігатор ДІГИТАЛ а 718,можливо хтось давно користуеться і провірив карту,що добра. Поставили на цей навігатор та вона шось непонятне видає, Можливо є людина яка в тому дуже розуміється дайте тел!!! Всім дякую
Посоветуйте добру карту по Україні на навігатор ДІГИТАЛ а 718,можливо хтось давно користуеться і провірив карту,що добра. Поставили на цей навігатор та вона шось непонятне видає, Можливо є людина яка в тому дуже розуміється дайте тел!!! Всім дякую
Форум це не колійка що очередь тут занімають,мені надо було стать до своєї машини, я вийшов і каждого окремо спитав дозволу на обїзд так розумію правильно. Я думаю ти сам це дуже добре розумієш