Плануємо їхати з України в Італію через Австрію.Підкажіть , чи потрібно додатковий дозвіл окрім Австрійського універсального Е3, а також чи є якісь додаткові вимоги до авто, перевізника(усі необхідні документи на транспорт маємо).
Плануємо їхати з України в Італію через Австрію.Підкажіть , чи потрібно додатковий дозвіл окрім Австрійського універсального Е3, а також чи є якісь додаткові вимоги до авто, перевізника(усі необхідні документи на транспорт маємо).
Доброго дня
Цікавлять Ваші поради, як краще добратись з Стамбулу в Україну.
Краще вертатись сушею, чи ставати на паром?? як дешевше буде, швидше?
[quote name=’Транзит, ООО’ firm_id=’19779960390’ post=’817389’ date=’07.02.2016 20:10’]
Перевізники потрібна Ваша допомога і поради.
Купую 2 автомобіля Евро 5 для міжнародки, які для них потрібні документи, сертифікати і т.д.???
Зараз їздимо на Евро 3 автомобіляї, для них всі доки маемо..
Можливо є якась відмінність між доками Евро 3 і Евро 5???
а де можна купити саму коробочку?? чи її потрібно замовляти?
Вітаю всіх і прошу допомоги) Цікавить які документи необхідні мені як вантажоперевізнику для поіздок у Кишенів? Власник вантажу замитнює тут сам,вантажоотримувач розмитнює там також самостійно.
у мене автомобілі Євро - 3 , 2005 р випуску АНГЛІЙЦІ перероблені якісно але в кустарних умовах без ніяких сертифікатів чи чогось подібного. Підкажіть що необхідно мати для офіційного та безпроблемного проходження кордону. Завчасно вдячний за інформацію!
зі. можу і заплатити тому , хто надає подібні чіткі консультації.
всім доброго дня.
наперед прошу вибачення у модераторів, якщо написав не в тому розділі та прошу
перенести)
авто попало у дтп, є повне каско, був представнмк ск разом з експертом. Потім подзвонили та сказали, що потрібна моя співучасть та допомога у визначенні вартості елементів пошкодженої БУДКИ авто, які підлягають заміні. Зробивши кілька дзвінків, я зрозумів, що це не відноситься до TIR запчастин і це дійсно складно. Удар прийшовся у задній правий кут будки, список запчастин виставлю нижче, виробник будки Alloy Bodies (їх сайт ще 5 днів не працюватиме)
Буду дуже вдячний за будь-яку підказку, чи наводку.
готовий ЗАПЛАТИТИ за достовірно складений рахунок для страхової компанії.
дякую за увагу.
з пов.Роман
XLRAE65CCOE656600
цікавлять наступні позиції ВИКЛЮЧНО ПО ОРИГІНАЛУ :
1) праві двері будки разом з завісом та петлею
2) задня права стійка, яка являється частиною силового каркасу буди до якої безпосередньо кріпляться завіси та двері
3) труба, яка знаходиться у цій стійці та служить для натягування тенту
4) механізм натягування тенту / фіксатор з тріщьоткою для натягування по горизонталі
5) тент на одну (праву) сторону 930 г. на м кв. площею 25 кв.м.
6) ремні натягувачі тенту по вертикалі 2 шт
всім доброго дня.
наперед прошу вибачення у модераторів, якщо написав не в тому розділі та прошу
перенести)
авто попало у дтп, є повне каско, був представнмк ск разом з експертом. Потім подзвонили та сказали, що потрібна моя співучасть та допомога у визначенні вартості елементів пошкодженої БУДКИ авто, які підлягають заміні. Зробивши кілька дзвінків, я зрозумів, що це не відноситься до TIR запчастин і це дійсно складно. Удар прийшовся у задній правий кут будки, список запчастин виставлю нижче, виробник будки Alloy Bodies (їх сайт ще 5 днів не працюватиме)
Буду дуже вдячний за будь-яку підказку, чи наводку.
готовий ЗАПЛАТИТИ за достовірно складений рахунок для страхової компанії.
дякую за увагу.
з пов.Роман
XLRAE65CCOE656600
цікавлять наступні позиції ВИКЛЮЧНО ПО ОРИГІНАЛУ :
1) праві двері будки разом з завісом та петлею
2) задня права стійка, яка являється частиною силового каркасу буди до якої безпосередньо кріпляться завіси та двері
3) труба, яка знаходиться у цій стійці та служить для натягування тенту
4) механізм натягування тенту / фіксатор з тріщьоткою для натягування по горизонталі
5) тент на одну (праву) сторону 930 г. на м кв. площею 25 кв.м.
6) ремні натягувачі тенту по вертикалі 2 шт