1. Ця Політика конфіденційності містить угоду між Вами та Нами стосовно обробки та захисту Ваших персональних даних і є невід’ємною частиною Угоди користувача.
Дія цієї Політики конфіденційності поширюється на сайт LARDI-TRANS.COM і його Сервіси, а також на додатки для пристроїв на операційній системі Android і IOS, проте з урахуванням особливостей, викладених у пунктах 16-19 цієї Політики.
Політика конфіденційності не діє по відношенню до служб, що надаються іншими компаніями або приватними особами (включаючи продукти або сайти, які можуть відображатися в результатах пошуку), сайтів, які використовують служби LARDI-TRANS.COM, а також інших ресурсів, на які ведуть наші посилання. Також політика конфіденційності не охоплює правила роботи з інформацією сторонніх компаній і організацій, які рекламують наші служби і застосовують для показу релевантних оголошень такі технології, як файли cookie, піксельні теги тощо.

 

Обсяг, категорії та джерела даних

 

2. У Нашому розпорядженні можуть опинятися такі дані про Вас:

  1. інформація, що Ви надаєте при реєстрації облікового запису та подальшому оновленні реєстраційних даних (ім’я, по-батькові, прізвище; ідентифікаційний номер з державного реєстру фізичних осіб (номер облікової картки платника податків); адреса електронної пошти, номери телефонів, ідентифікатори у різноманітних системах передачі повідомлень; адрес Вашої реєстрації як фізичної особи-підприємця; інші дані зі свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця; інші дані, пов’язані з Вашою діяльністю як фізичної особи-підприємця (наприклад, номери ліцензій), що дають можливість ідентифікувати Вас як фізичну особу);
  2. інформація, що Ви надаєте в ході Вашого користування Сайтом та/або Сервісами (у т.ч. шляхом розміщення Вами заявок стосовно вантажоперевезень, внесення записів до форм опитувань, форм зворотнього зв’язку, розміщення відгуків, повідомлень на форумі, при листуванні, телефонних розмовах зі службою підтримки тощо);
  3. дані, що витікають з (автоматично генеруються внаслідок) Вашого користування Сайтом та/або Сервісами (дата й час реєстрації облікового запису; дати й час відвідувань Сайту; дані про використання Сайту: про переглянуті сторінки, переходи за посиланнями, пошукові запити і т.п.; дані про технології, що Ви використовуєте для доступу до Сайту: про Вашого інтернет-провайдера, IP-адресу, характеристики та налаштування електронних пристроїв і програмного забезпечення, що використовуються для доступу до Сайту).

 

Цілі обробки та порядок використання Ваших персональних даних

 

3. Ми можемо використовувати Ваші дані у таких цілях:

  1. забезпечення належного надання Сервісів;

  2. оцінка зацікавленості Користувачів у наших Сервісах, інформування про нові Сервіси та оновлення Сайту;

  3. вирішення суперечок та складних ситуацій;

  4. створення інформаційної інфраструктури для убезпечення Вашої підприємницької діяльності;

  5. дотримання вимог бухгалтерського обліку, податкового законодавства, інших фінансових та адміністративних вимог;

  6. інші цілі, про які ми додатково повідомимо Вам, запитуючи специфічну інформацію, для Вашої належним чином поінформованої згоди.

 

4. Ми надаємо Вам можливість обирати на Ваш розсуд налаштування отримання повідомлень e-mail для деяких типів повідомлень (наприклад, про закінчення строку оплати платних Сервісів або про додання у партнери іншим Користувачем); однак Ви погоджуєтесь із тим, що в інших випадках Ви не зможете обирати налаштування отримання повідомлень. Протягом усього періоду активності Вашого облікового запису, Ми можемо використовувати Ваші контактні дані для розсилання повідомлень технічного та адміністративного характеру, новин.

 

5. Ваші персональні дані включено до бази персональних данних «Користувачі», власником якої є товариство з обмеженою відповідальністю «Ларді» (код ЄДРПОУ 30516477) (вул. Отакара Яроша, 24-б, Харків, 61072, Україна). Ми здійснюємо обробку даних Користувачів на серверах, розташованих за адресою: вул. Сім’ї Сосніних, 13Б, Київ, Україна. У разі змін, ми забезпечимо Ваше право знати нове місцезнаходження серверів.

 

6. Ваша згода на зберігання та обробку Нами Ваших персональних даних діє протягом всього періоду активності (дійсності) Вашого облікового запису (для незареєстрованих Користувачів — протягом періоду здійснення доступу до Сайту та/або користування Сервісами), а також протягом 3 (трьох) років по закінченні вказаного періоду. Видалення відомостей з баз даних Ларді-Транс здійснюється у відповідності до Політики конфіденційності, вимог національного законодавства та положень міжнародних нормативно-правових документів.

Ваші права як суб'єкта персональних даних встановлені положеннями ст.8 Закону України "Про захист персональних даних", зокрема ви маєте право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;

  3. на доступ до своїх персональних даних;

  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Безпека

 

7. Ми вживаємо технічних та організаційних заходів для захисту Вашої конфіденційної інформації від несанкціонованих дій третіх осіб. Від Нашої Сторони доступ до Ваших персональних даних мають обмежене число працівників та довірених осіб, яким ця інформація потрібна для здійснення обробки даних від Нашого імені та в цілях, прямо передбачених цією Політикою конфіденційності. Усі вони беруть на себе зобов’язання із дотримання конфіденційності й у разі порушення згаданих зобов’язань будуть підлягати, у міру можливості застосування, дисциплінарній, цивільній, адміністративній та/або кримінальній відповідальності.

 

8. Доступ до Вашої конфіденційної інформації також може бути здійснено через звичайну систему авторизації з використанням Вашого логіну та паролю. У разі Вашого зневажливого ставлення до самостійного убезпечення Вашого облікового запису, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до Вашої інформації, за що Ми жодним чином не несемо відповідальності.

 

Поширення інформації Вами

 

9. Ви розумієте та погоджуєтеся з тим, що при наданні інформації Вами (Фірмою) при реєстрації облікового запису на Сайті та в рамках Сервісів (зокрема, але не виключно, при розміщенні на Сайті від імені Фірми заявок про вантажі, пропоновані до перевезення, та/або про наявність вільного вантажного транспорту) деякі персональні дані (зокрема, але не виключно, імена, адреси, номери телефонів, ідентифікатори у системах передачі повідомлень і т.п.) тим самим легітимним чином поширюються (передаються) необмеженому колу осіб.

 

10. Ви підтверджуєте розуміння того, що сама суть Нашого Сайту та Сервісів передбачає головною метою поширення та обмін діловою інформацією, частина якої підпадає під визначення персональних даних; і що, відповідно, реєстрація Вами облікового запису на Сайті та Ваше користування Сервісами передбачає поширення інформації перш за все Вами та у Ваших інтересах, для чого Ми надаємо технічну платформу.

 

11. Із урахуванням викладеного вище, цим Ви підтверджуєте та гарантуєте свою повну згоду — а у відповідних випадках, також належним чином поінформовану згоду відповідних суб’єктів персональних даних — із описаним вище публічним поширенням даних, а крім того, із урахуванням самої суті Сервісів та публічного характеру поширення даних, підтверджуєте розуміння об’єктивної відсутності потреби, так само як і практичної неможливості, додаткових спеціальних повідомлень від Нас про описану вище передачу персональних даних третім особам. Зазначений дозвіл може бути відкликаний фізичною особою, що не є суб’єктом господарювання, у будь-який час, шляхом звернення до адміністрації Ларді Транс такої фізичної особи за умови беззаперечного підтвердження її особи. У випадку відкликання дозволу на обробку, персональні дані такої фізичної особи зберігаються у базах даних Ларді-Транс та є недоступними для будь-яких третіх осіб, крім випадків, передбачених національним законодавством та положеннями міжнародних нормативно-правових документів. Видалення відомостей з баз даних Ларді-Транс здійснюється у відповідності до Політики конфіденційності, вимог національного законодавства та положень міжнародних нормативно-правових документів.

 

12. Для керування доступом до деякої інформації (наприклад, перегляд сторінки облікового запису, інформації, що її розміщує Користувач) Ми надаємо платним Користувачам додатковий Сервіс "Налаштування приватності". Цей функціонал принципово не призначений для керування доступом до персональних даних і дозволяє лише оптимізувати на розсуд Користувача доступ до ділової інформації, що її поширює Користувач. Також, із урахуванням концепції Нашого Сайту як платформи для поширення та обміну діловою інформацією, Ми залишаємо за собою право у будь-який момент на Наш розсуд змінювати або скасувати згаданий вище Сервіс.

 

13. У деяких випадках (зокрема, для надання Вам права розміщувати відгуки на інші Фірми, для підвищення Вашого балу в "рейтингу надійності") Ми можемо запитати від Вас у якості обов’язкової умови надання (скан-)копії свідоцтва про державну реєстрацію Вашої Фірми (шляхом завантаження до Ваших "Документів" на Сайті). У разі якщо свідоцтво містить Вашу домашню адресу в якості адреси Вашої реєстрації як підприємця, ми рекомендуємо використовувати на Ваш розсуд опції приватності спеціально для Сервісу "Документи" (наприклад, встановити для конкретного документу рівень доступу "Партнери" або "Лише моя фірма"); це не вплине на Вашу можливість розміщувати відгуки і на бал рейтингу.

 

Поширення інформації Нами

 

14. Ми можемо надавати третім особами доступ до Ваших персональних даних винятково у таких випадках:

  1. за Вашої спеціальної згоди. Для всіх випадків, прямо не передбачених Угодою користувача, Ми окремим чином запитаємо Вашої згоди.
  2. у рамках заходів, що стосуються всіх Користувачів, для убезпечення всіх Користувачів, включно з Вами. На сторінці Вашого облікового запису Ми виводимо не лише дату Вашої реєстрації на Сайті, але й дату й час останнього відвідування Вами Сайту. Ця функція сприяє побудові прозорості у ділових стосунках між Користувачами, діє стосовно усіх Користувачів, і її було прийнято за підсумками обговорення з Користувачами. Ми залишаємо за собою право у подальшому впроваджувати подібні функції у міру їх обґрунтованої потреби, виключно стосовно усіх Користувачів одночасно, із обов’язковим проведенням публічних консультацій із максимально широким числом Користувачів на форумі Сайту.
  3. для зовнішньої обробки під Нашим контролем. Ми можемо надати доступ Нашим підрядникам, довіреним особам для обробки даних виключно в цілях, обумовлених цією Політикою конфіденційності, за дотримання такими особами зобов’язань із конфіденційності та усіх потрібних вимог безпеки, під Нашу відповідальність.
  4. для дотримання законності та публічного порядку. Ми можемо надати доступ до інформації про Вас за наявності у Нас достатніх підстав добросовісно вважати, що таке використання інформації є обґрунтовано потрібним для: (1) дотримання вимог законодавства (включно з відомчими інструкціями, що мають вищу юридичну силу, на відповідних територіях), приписів судових або інших державних органів, що їх може бути виконано у примусовому порядку; та/або (2) виявлення, попередження та/або вжиття інших заходів проти шахрайства, інших протизаконних та/або недобросовісних дій, що становлять небезпеку для інтересів Користувачів, Ларді-Транс та/або публічного порядку.

 

Внесення змін до Політики конфіденційності

 

15. Ця Політика конфіденційності може підлягати перегляду та оновленням. Ми не будемо принципово обмежувати Ваші права без Вашої чітко вираженої згоди. Будь-які зміни до цієї Політики конфіденційності буде опубліковано на цій сторінці, а у разі суттєвих змін Ми застосуємо більш широке сповіщення.

 

Особливості Політики конфіденційності

 

16. LARDI-TRANS.COM збирає інформацію, яка допомагає поліпшувати наші сервіси, а також забезпечує виконання нашим додатком завдань, задля яких Ви його встановили. 

 

16.1. Особливості Політики конфіденційності для додатків для пристроїв на операційних системах Android і IOS. LARDI-TRANS.COM збирає інформацію, яка забезпечує виконання нашим додатком завдань, заради яких Ви його встановили. Інформацію ми беремо з наступних джерел:

  1. Інформація від користувачів. Щоб використовувати значну кількість наших сервісів, необхідно мати аккаунт LARDI- TRANS.COM. При його створенні ми запитуємо у вас персональні дані, такі як ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону або поштові реквізити, і зберігаємо їх у ваш профіль.

  2. Інформація, яку ми отримуємо в результаті використання вами сервісів LARDI-TRANS.COM. Ми збираємо інформацію про те, як і які сервіси ви використовуєте. Це відбувається, коли ви, наприклад, відвідуєте веб-сайти, які використовують наші рекламні сервіси, або переглядаєте, або контактуєте з нашими рекламними оголошеннями або контентом. Ці дані включають наступне:

    1. Відомості про пристрій. Ми збираємо відомості про пристрої (такі як модель, версія операційної системи, унікальні ідентифікатори пристрою, а також дані про мобільну мережу і номер телефону).

    2. Відомості журналів. Коли ви використовуєте сервіси LARDI-TRANS.COM або переглядаєте контент в них, деякі ваші дії автоматично зберігаються в журналах серверів. При цьому реєструється наступна інформація:

    3. IP-адреси;

    4. Дані про апаратні події, у тому числі про збої та дії в системі, а також про настройки, тип і мову браузера, дату і час запиту і URL переходу;

    5. Відомості про місцезнаходження. Ми збираємо і обробляємо дані про ваше фактичне місцезнаходження. Також ми використовуємо різні технології визначення координат, наприклад, аналізуємо вашу IP-адресу, дані GPS та інших датчиків пристрою з метою виявлення найближчих до вас пристроїв, точок доступу Wi-Fi і веж стільникового зв'язку.

 

16.2. Особливості Політики конфіденційності при заповненні форми на інтернет-порталі LARDI-TRANS.COM для укладення договору страхування. LARDI-TRANS.COM збирає інформацію, яка допомагає покращувати наші сервіси, а також забезпечує виконання нашим додатком завдань, заради яких Ви його встановили. Інформацію ми беремо з наступних джерел:

  1. Інформація від користувачів. Для використання багатьох наших служб, необхідно мати акаунт LARDI-TRANS.COM. При його створенні ми запитуємо у вас персональні дані, такі як ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону або поштові реквізити, і зберігаємо їх у вашому профілі.

  2. Інформація, яку ми отримуємо в результаті заповнення вами форми LARDI-TRANS.COM. для укладення договору страхування. Інформація, яку ми отримуємо в результаті заповнення вами форми LARDI-TRANS.COM. для укладення договору страхування. При заповненні форми LARDI-TRANS.COM. для укладення договору страхування ви вказуєте свої персональні дані, наприклад, ім'я або найменування юридичної особи, адреса електронної пошти, номер телефону або поштові реквізити, відомості про вантаж і дати завантаження й вивантаження вантажів, і погоджуєтеся з передачею зазначених вами відомостей обраній страховій компанії для оформлення та укладення договору страхування. Зокрема, але не виключно, ми передаємо дані із заповненої вами форми про:

    1. Ім’я фізичної особи або найменування юридичної особи.

    2. Найменування, вигляд, вартість, масу, об’єм та упаковку вантажів.

    3. Дати і місця завантаження й вивантаження вантажів.

    4. Відомості про транспортні засоби та персональні дані водіїв, перевізників та інших суб'єктів.

    5. Інші відомості, які необхідні для заповнення та укладення договору страхування.

  

Як Ми використовуємо зібрані дані

 

17. Завдяки отриманим даним ми можемо надавати, підтримувати, захищати, розвивати існуючі сервіси та створювати нові, а також забезпечувати безпеку LARDI-TRANS.COM і наших користувачів.
Ім'я, яке вкаже користувач у своєму профілі LARDI-TRANS.COM, може застосовуватися у всіх наших службах, які потребують акаунт LARDI-TRANS.COM. Якщо ваша адреса електронної пошти або інша ідентифікаційна інформація вже відома іншим людям, вони також зможуть знайти ваш загальнодоступний профіль LARDI-TRANS.COM, включаючи ім'я та інші відомості, зазначені Вами в акаунті.
Загальнодоступні дані вашого акаунта LARDI-TRANS.COM (а також відомості про дії, які ви робите в сервісах LARDI-TRANS або в зовнішніх додатках, пов'язаних з вашим акаунтом (наприклад, про відгуки, коментарі і заявки), можуть бути використані нами у комерційних цілях, у тому числі в рекламі.
Коли ви звертаєтесь в LARDI-TRANS.COM, ваші повідомлення зберігаються, щоб ми могли вирішити проблему швидше. Іноді ми надсилаємо на електронну пошту користувачів повідомлення про майбутні зміни або поліпшення в роботі сервісів.
При необхідності використовувати ваші дані для цілей, не зазначених у цій Політиці конфіденційності, ми завжди запитуємо попередню згоду на це.

 

18. Інформація, яку LARDI-TRANS.COM надає третім особам.
Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаним з LARDI-TRANS.COM. Виняток становлять випадки, зазначені нижче:

  1. Користувач дав на це свою згоду. Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з LARDI-TRANS.COM, якщо ви прямо надали згоду на це або іншим способом висловили свою згоду у випадках, передбачених цими Правилами конфіденційності.

  2. Для обробки третіми сторонами за дорученням LARDI-TRANS.COM. Ми надаємо персональні дані афілійованим особам LARDI-TRANS.COM й іншим довіреним компаніям і особам для обробки за дорученням LARDI-TRANS.COM, при цьому така обробка здійснюється відповідно з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими застосовними вимогами конфіденційності та безпеки.

  3. На вимогу законодавства. Ми надаємо ваші дані компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з LARDI-TRANS.COM, у тому випадку, якщо ми сумлінно вважаємо, що отримати, використовувати, зберегти або розкрити таку інформацію розумним чином необхідно з метою:

    1. виконати вимоги законодавства, судове рішення або виконати у примусовому порядку запит державної установи;

    2. примусово виконати Умови використання або розслідувати їх можливі порушення;

    3. виявити, припинити або іншим чином перешкодити шахрайству, а також усунути технічні несправності або проблеми з безпекою;

    4. захистити права, власність або безпеку компанії LARDI-TRANS.COM, наших користувачів або суспільства в цілому, як цього потребує та допускає законодавство.

  

Використання файлів cookie на Сайті Ларді-Транс

 

19. Файл cookie - це невеликий фрагмент тексту, який передається в браузер з сайту, який ви відвідали. Він допомагає сайту запам'ятати інформацію про вас, наприклад те, якою мовою ви бажаєте його переглядати. Файли cookie використовуються в різних цілях. Наприклад, вони дозволяють зберігати налаштування рекламних оголошень і пошуку, підбирати найбільш цікаві  оголошення і підраховувати кількість відвідувань сторінки. Також вони необхідні при забезпеченні безпеки особистих даних.

 

20. Використання файлів cookie, яке не потребує згоди користувача.
Є необхідні файли cookie, так звані технічні файли cookie, які ніяк не впливають на доступність функціоналу сайту для користувача. Вони зберігаються на вашому пристрої, тільки в разі, якщо ви дійсно відвідуєте наш сайт. І використовуються, наприклад, для того, щоб сайт міг відобразити версію конфігуратора, що відповідає характеристикам вашого поточного інтернет-з'єднання.
Також такі cookie спрощують перехід з протоколу HTTP на протокол HTTPS при зміні сторінок, тим самим забезпечуючи збереження переданих даних. Крім того, вони використовуються для зберігання згоди користувачів щодо використання файлів cookie нашим сайтом. Для використання технічних файлів cookie згоду користувача не потрібно.
За допомогою зміни налаштувань на даному сайті ви не зможете відключити установку технічних файлів cookie.
Категорії файлів cookie.
Виділяються чотири категорії файлів cookie відповідно до їх функцій та цілями — технічні, файли cookie продуктивності, функціональні і рекламні:

  1. Технічні файли cookie. Такі файли важливі для забезпечення навігації і використання функціоналу сайту. Без таких файлів cookie при поверненні на сторінку в рамках одного сеансу деякі функції можуть виявитися недоступними, наприклад не буде збережена історія ваших дій (введений текст, задані значення конфігуратора тощо);

  2. Файли cookie продуктивності. Такі файли збирають інформацію про використання сайту - наприклад, дані про частоту відвідуваності сторінок, підтвердження про отримання користувачем повідомлень про помилки і так далі. Вони не зберігають інформацію, що дозволяє ідентифікувати конкретного користувача. Зібрана інформація використовується для цілей статистики і носить анонімний характер. Ці файли використовуються виключно для поліпшення роботи сайту та підвищення зручності його використання;

  3. Функціональні файли cookie. Такі файли дозволяють зберігати введену інформацію (імена користувачів, використовуваний мову і місце розташування) для того, щоб поліпшити роботу сайту і персоналізувати його функціонал і контент. Наприклад, якщо використовуються файли для запам'ятовування вашого місця розташування, на сайті буде відображатися інформація про податки саме в вашому регіоні. Такі файли також використовуються для включення запитуваних користувачем функцій, таких як, наприклад, відтворення відео. Вони збирають інформацію анонімно і не відстежують ваші дії на інших сайтах;

  4. Рекламні файли cookie.
    Такі файли використовуються для відображення рекламних оголошень і інших повідомлень з урахуванням ваших інтересів і переваг. Вони також використовуються для того, щоб обмежувати число показів одного і того ж рекламного оголошення одному користувачеві, і для вимірювання ефективності рекламних кампаній. Ці файли запам'ятовують переходи користувача на сайт рекламодавця / сторінку з рекламним оголошенням і можуть передавати цю інформацію стороннім організаціям, наприклад рекламним агентствам. Файли cookie, які використовуються для таргетування контенту і рекламних оголошень, що надаються сторонніми організаціями, часто пов'язані з функціоналом сайту.

 

21. Налаштування файлів cookie на Сайті Ларді-Транс. У будь-який час ви можете повністю заборонити використання файлів cookie, змінивши настройки браузера. Наприклад, Ви можете вказати, щоб при збереженні файлу cookie від Сайту Ларді-Транс з'являлося повідомлення, або заборонити зберігати cookie з певних або будь-яких доменів. Однак майте на увазі, що файли cookie необхідні для коректної роботи наших сервісів, наприклад щоб Вам не доводилося кожного разу вказувати мову та інші параметри.

 

22. Захист інформації. Ми робимо все можливе для того, щоб убезпечити LARDI-TRANS.COM і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення даних, що зберігаються у нас. Зокрема, ми робимо наступне:

  1. Надаємо аутентифікацію для доступу до аккаунту LARDI-TRANS.COM. Постійно вдосконалюємо способи збору, зберігання і обробки даних, включаючи фізичні заходи безпеки, для протидії несанкціонованому доступу до наших систем.

  2. Обмежуємо нашим співробітникам, підрядникам та агентам доступ до персональних даних, а також накладаємо на них суворі договірні зобов'язання, за порушення яких передбачено серйозна відповідальність і штрафні санкції.

  3. Призначено уповноважену особу з питань щодо захисту даних, зв’язок з якою здійснюється через сторінку «Контакти» або через адміністрацію Ларді-Транс.

 

Дата останнього оновлення: 2018-05-24